Tarvitseeko perheesi oman perhekummin?

Tarjolla kuulevia korvia ja keskusteluseuraa

Odotetaanko teille perheenlisäystä tai onko perheessänne neuvolaikäisiä lapsia? Olisiko mukavaa, jos joku ehtisi kuunnella ja jutella sinua askarruttavista asioista?

Me Mannerheimin Lastensuojeluliitossa koulutamme lapsiperheille perhekummeja, joiden tehtävänä on olla  perheen tukena vanhemmuudessa, kuuntelemassa ja keskustelemassa.

Yhdessä perhekummin kanssa voitte esimerkiksi käydä vaunulenkillä, leikkipuistossa tai vaikkapa ruokakaupassa. Yhtälailla voitte tavata kotonasi ja puuhata siellä arkisia asioita yhdessä. Tapaamisia on sopimuksen mukaisesti, yleensä kerran kahdessa viikossa muutaman tunnin ajan. Perhekummi on perheelle maksuton.

Keitä perhekummit ovat?

Perhekummit ovat auttamisesta kiinnostuneita, sitoutuneita vapaaehtoisia. Haastattelemme Kaikki perhekummit etukäteen ja he osallistuvat MLL:n peruskoulutukseen sekä saavat lisäksi säännöllistä ohjausta vapaaehtoistyöhönsä. MLL:n perhekummit noudattavat vapaaehtoistyön eettisiä periaatteita ja ovat vaitiolovelvollisia.

Järjestämme perhekummitoimintaa Helsingissä, Espoossa, Keravalla, Nurmijärvellä, Raaseporissa, Vantaalla, Hyvinkäällä, Kirkkonummella, Porvoossa, Lohjalla, Loviisassa, Kauniaisissa, Vihdissä, Mäntsälässä, Järvenpäässä sekä Sipoossa.

Voit tutustua perhekummitoimintaan enemmän sivuilta olettarkea.fi

Oman perhekummin saadaksesi ota yhteyttä MLL:n Uudenmaan piirin perhetoiminnan koordinaattoriin:

Johanna Pirinen
johanna.pirinen(a)mll.fi, p. 044 7833 555