Perhekeskus Keltasirkku Järvenpää

MLL:n Uudenmaan piirin perhekeskus Keltasirkku on avoin kohtaamispaikka lapsille ja vanhemmille. Kuka tahansa voi lastensa kanssa tulla ovesta sisään ja viettää aikaa nauttien talon tarjonnasta.

Lapsille on erilaista leikkiä sekä puuhaa ja aikuisille hengähdystaukoa arjen pyörityksessä ja juttukavereita vaikkapa kahvikupin ääressä. Viikottain on tarjolla ohjattua toimintaa mm. liikunnassa, kädentaidoissa, musiikissa ja lorujen parissa. Lisäksi järjestetään erilaisia tapahtumia, asiantuntijavieralijoita ja tempauksia.

Toiminta on maksutonta lukuun ottamatta kahvilan tuotteita. Nekin on hinnoiteltu kukkarolle ystävällisesti. Keittiössä voi myös lämmittää omat eväät sekä lainata talon astioita ruokailua varten.

< Tietoa toiminnasta löydät vasemmanpuoleisesta valikosta!

Keltasirkku on avoinna ma-pe 9-15.

UUTTA! Iltaperhekahvila parillisten viikkojen tiistaina klo 17-19. Isä-lapsi-illat parittomien viikkojen tiistaina klo 17-19.

Keltasirkun työntekijänä toimii perhetoiminnan koordinaattori Kari Koponen osana MLL:n Uudenmaan piirin perhekeskustoiminnan tiimiä.

Myllytie 3, 04410 Järvenpää. 044-5409980
keltasirkku.uusimaa@mll.fi                                                                                                           http://www.facebook.com/PerhetupaKeltasirkkuMLL

MLL:N PERHEKESKUS KELTASIRKUN TOIMINTAA VK 43

Ma 23.10. Lounaspäivä: valmistamme yhdessä kinkku-spagettikeittoa. Myös maustamaton ja kasvisversio.

Ti 24.10. Mitä on diakoninen perhetyö? Pirjo-Liisa Kultima Järvenpään seurakunnasta vierailee. Isä-lapsi-ilta Järvenpään kirjastossa! Ohjelma alkaa klo 17.30.

Ke 25.10. Perinteinen laulutuokio kylämummin ja –vaarin seurassa.

To 26.10. Askartelupäivä. Puutöitä omien ideoiden pohjalta

Pe 27.10. Leivontapäivä. Leivomme yhdessä muffinsseja.

Ääniteos ”Noin sata tarinaa tulevaisuuden Suomesta” on kuunneltavissa koko viikon ajan.