Paikallisyhdistysten kerhotoiminta

MLL:n Uudenmaan piirin paikallisyhdistykset järjestävät ja tarjoavat runsaasti erilaisia ryhmätoimintoja lähinnä pienille lapsille ja pienten lasten perheille.

Esimerkiksi: Muskari, liikuntaleikkikoulu, taidekerho, vauvauinti, isä-poika sähly, näytelmäkerho, kokkikerho, taidekerho, lorujumppa, perhemuskari, satupajakerho, luontokerho…

Tarkempia tietoja kerhoista löydät yhdistysten omilta nettisivuilta tai ottamalla yhteyttä paikallisyhdistyksen toimijoihin.

Ohjaajakoulutus Isä-lapsi-toimintaan?

MLL:n Uudenmaan piirissä suunnitellaan keinoja isä-lapsi-toiminnan vakiinnuttamiseksi osaksi yhä useamman paikallisyhdistyksen toimintaa.

Käynnistyäkseen ja toimiakseen ryhmä tarvitsee muutaman "vastuunkantajan". Henkilöitä, jotka esim. perehtyvät tilaan, jossa kokoonnutaan, huolehtivat käytännönasioista, yhteydenpidosta toimintaan osallistuviin sekä alueen paikallisyhdistykseen.

Yksi idea on järjestää koulutusta isä-lapsi-ryhmän ohjaajille. (MLL järjestää koulutusta mm. perhekahvilatoimijoille ja paikallisyhdistysten hallinnosta vastaaville).

Vastaa kyselyyn ja auta isä-lapsi-ohjaajakoulutuksen suunnittelussa!

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.