Vain puoli tuntia yhtenä aamuna ja vastineeksi saat hyvän mielen. Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi alueesi paikallisyhdistykseesi

Koulujen vanhempainyhdistykset, jotka haluavat olla mukana suojatiepäivystyksessä, voivat ottaa yhteyttä alueensa MLL:n paikallisyhdistykseen tai MLL:n Uudenmaan piirin Kaisa Huttuseen, kaisa.huttunen(at)mll.fi.
Uudenmaan alueen paikallisyhdistykset löydät täältä.

Koulutien turvaajat -kampanja toteutetaan yhteistyössä Nordea Henkivakuutuksen kanssa.

HUOM! Varmistathan, että MLL:n paikallisyhdistykselläsi on voimassa oleva vapaaehtoistyöntekijöiden vakuutus!

Koulutien turvaajaksi

Paikallisyhdistyksemme ovat mukana turvaamassa lasten kouluteitä tänäkin vuonna omilla toimialueillaan.

Starttaamme elokuussa Uudellamaalla koulujen alkaessa perinteisen suojatiepäivystyksen, jossa turvataan lasten koulutietä. Turvaamme lasten kouluteitä yhteistyössä Nordea Henkivakuutuksen kanssa.

Keskimäärin kymmenen lasta kuolee ja yli 400 loukkaantuu vuosittain liikenteessä. Koulutien turvaajien tavoitteena on saada autoilijat huomaamaan pienet koululaiset ja turvata näin koulutietä. Suojatien ylitykset voivat olla vaaranpaikka monelle pienelle koululaiselle. Punaisia päin ajavat autot ja liikennevalottomat suojatiet saattavat hämmentää koulutietään vasta opettelevia ekaluokkalaisia.

Siksi tarvitsemme juuri sinun panostasi herättämään huomiota tärkeälle asialle, ja saada autoilijat hidastamaan vauhtia ja lisäämään tarkkaavaisuuttaan suojateiden läheisyydessä.

Tule koulutien turvaajaksi ja ilmoittaudu mukaan! Vain puoli tuntia aikaasi riittää.

Voit myös kertoa asiasta somessa: #koulutienturvaaja #mylife

Ilmoittaudu mukaan lähimpään MLL:n paikallisyhdistykseen täältä

Lisätietoja:
Kaisa Huttunen, järjestöassistentti