Avoimet työpaikat

MLL:n Uudenmaan piiri tarjoaa lapsiperheille arjen tukea sekä merkityksellistä vapaaehtoistoimintaa kaiken ikäisille Uudellamaalla ja Helsingissä. Meitä on yhteensä 44 työntekijää, joista 18 työskentelee perhetoiminnan parissa, 12 Marskin muksut -liikkeissämme ja 9 Sipoon tukiasumisyksikössä.

Piirimme jäseninä on 95 MLL:n paikallisyhdistystä, joissa on yhteensä n. 22 000 jäsentä. Vuosittain yli 600 perhettä saa tukihenkilöidemme apua, ja välitämme perheisiin noin 40 000 tuntia tilapäistä lastenhoitoapua.

Haemme järjestöpäällikköä

joukkoomme koordinoimaan ja kehittämään piirin perhetoimintaa, vapaaehtoistoimintaa ja kuntakumppanuutta. Tehtävään kuuluu perhetoiminnan koordinointia, vapaaehtoisten rekrytointia, kouluttamista ja ohjaamista, hankehakemusten laatimista ja raportointia sekä esimiehenä toimimista. Järjestöpäällikkö toimii piirin toiminnanjohtajan alaisuudessa.

Toimimme koko Uudenmaan alueella, joten työhön kuuluu joustava liikkuminen koko alueellamme. Koulutukset ja tilaisuudet ovat usein iltaisin ja viikonloppuisin.

Odotamme sinulta soveltuvaa sosiaali-, terveys-, kasvatus- tai yhteiskunta-alan ylempää korkeakoulututkintoa, järjestö- ja vapaaehtoistoiminnan sekä lapsiperheitä tukevan työn vankkaa kokemusta, kykyä innostaa ja kokemusta esimiehenä toimimisesta, kehittävää työotetta, hyviä verkostoitumis-, neuvottelu- ja viestintätaitoja, paineensietokykyä sekä joustavuutta ja oma-aloitteisuutta.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen ja monipuolisen, MLL:n arvoihin pohjatuvan työn sekä ammattitaitoisen ja sitoutuneen työyhteisön.

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen pyydetään lähettämään sähköpostitse osoitteella uudenmaan.piiri@mll.fi viimeistään 8.6.2017. Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Pia Metsähuone 23.5. klo 13-14, 29.5. klo 1130-13.00, 2.6. klo 10-12 ja 5.6. klo 10-11.