Paikallisyhdistysten kirpputorit

Paikallisyhdistysten kirpputoreja keväällä 2016

Mitä?Missä?Milloin?Lisätietoja
MLL Munkkiniemi, Lastenvaate- ja tarvikekirpputoriMunkkivuoren nuorisotalo (Raumantie 5)la 6.2.
klo 10-12.
 Yhdistyksen jäsenet voivat tehdä pöytävarauksen ma 25.1 alkaen suoraan nuorisotalolle puh. 045 258 6852. Kirppispöydän vuokra on 10€.

Kirpputorille voi tuoda lahjoitustavaraa Viron köyhille lapsiperheille. Keräyspaikka on portaiden yläpäässä vasemmalle. Hyväntekeväisyyteen voi tuoda lastentarvikkeiden ja -vaatteiden lisäksi myös aikuisten vaatteita, lakanoita ja pyyhkeitä.

Tervetuloa myymään ja tekemään edullisia ostoksia! Kirpputorin yhteydessä järjestetään myös kahvio.
MLL Korson lastentarvikekirpputoriKorson Kirkolla13.2. klo 10-12Lisätiedot ja ilmoittautuminen:
MLL Herttoniemen lastenvaate ja -tarvikekirppisHerttoniemen kirkolla (Hiihtomäentie 23)16.4.
klo 10-13
Myyntipöytien varaaminen alkaa viikolla 11. Ilmoittautumislinkin löydät MLL Herttoniemen nettisivuilta otsikon Kerhot alapuolelta. Pöydän hinta on 10 euroa jäsenille, muille hinta on 20 euroa.
Kirppiksen yhteydessä myös kahvio.
Tervetuloa myymään ja tekemään edullisia löytöjä!

Porvoon Suuri Lastentarvikekirppis

S-market Näsin parkkihalli, Aleksanterinkaari 1, Porvoo17.4.
klo 10-14
www.mlluusiporvoo.fi
MLL Aviapolikse lastenvaate ja-tarvike kirppisSuperParkin pihassa15.5.

Ilmoita paikallisyhdistyksesi kirpputorista

(HUOM. Vähintään viisi arkipäivää ennen tapahtuman alkua)

Tervetuloa ostoksille Marskin Muksuihin

Olemme avanneet Helsingin Töölöön laadukkaiden lastenvaatteiden ja -tarvikkeiden Second Hand myymälän. Tuotto käytetään MLL:n Uudenmaan piirin toimintaan lapsiperheiden hyväksi.

Marskin Muksut

Topeliuksenkatu 19