Paikallisyhdistysten kirpputorit

Paikallisyhdistysten kirpputoreja keväällä 2015

Mitä?Missä?Milloin?Lisätietoja
MLL Munkkiniemi, Lasten vaate- ja tarvikekirppis Munkkivuoren nuorisotalo, Raumantie 5 31.1
klo10-12
  Kirppiksen yhteydessä myös kahvio.
MLL Puistolan yhdistyksen Lastentarvikekirpputori

Nurkan monitoimitalolla (Nurkkatie 2, Helsinki)

su 1.2.
klo 10-13
Myynnissä mm. tuhansia lastenvaatteita (50-170 cm), kestovaippoja , urheiluväluneitä, leluja , pelejä ja kirjoja.
Tuotteet lajiteltu mm. koon mukaan , joten löytöjä helppo tehdä!
Tapahtumassa myös pulpettikahvio, jossa myynnissä kotileivonnaisia. Lapsille pomppulinna ja kirjasto auki!

Lisätietoja puistola.mll@gmail.com
MLL Tapiolan Lastenvaate- ja tarvikekirpputori. Toppelundin koulu ((Toppelundintie 15, 02170 Espoo) su 8.3.
klo 10-12.30
 Vaatteet ja kengät lajitellaan koottain, ja leluille sekä tarvikkeille on omat myyntipöytänsä. Vaatteet n. 56-170 cm ja lisäksi äitiysvaatteita.Kirpputorimme ovat muunneltuja itsepalvelukirpputoreja.
TERVETULOA!
Lastentarvikekirppis MLL Haagan kevättapahtuman yhteydessä! Laurinniityn leikkipuisto (Laurinniityntie 14 P) 8.3.2015 klo 10-13
Pöydän hinta 5€/15€ (jäsenille/ei jäsenille).

Ilmoittaudu myyjäksi; haaga.mll.fi.

MLL Pohjois-Kirkkonummen kevätkirppis
Veikkolan koulu, Kirkkonummi su 8.3. klo 10-13

Tervetuloa ostoksille!

lisätietoja http://pohjois-kirkkonummi.mll.fi/toiminta/kirpputori/
MLL Pihlajamäen lastenvaatteiden ja -tarvikkeiden kirpputori Pihlajiston ala-asteella (Pihlajistontie 1) 8.3.
 ,

Avarassa ja hyvin järjestetyssä salissa on mukava tehdä ostoksia. Myytävänä on mm.
lasten vaatteita (50-160cm)
kenkiä
leluja
kirjoja
urheilu- ja harrastusvälineitä
hoitotarvikkeita
äitiysvaatteita.
Tuotteet on lajiteltu valmiiksi mm. kokojen mukaan, joten löytöjä on helppo tehdä. Lastenvaunut jätetään koulun ulkopuolelle. Omia kasseja ja reppuja ei tuoda saliin. Kirppisostoksia varten saa paikan päällä muovikassin. Kirpputorilla on myös kahvila, joka tarjoaa ihania herkkuja ja mukavan hengähdyspaikan.
HUOM! Ostokset voi maksaa vain käteisellä. Lähin Otto -automaatti sijaitsee Pihlajiston ostarilla, Salpausseläntie 11.
MLL Vihdin Lastentarvikkeiden suurkirpputori Kuoppanummen koululla (Kuoppanummentie 18, Nummela) su15.3. klo 10-13
Maksuvälineenä vain käteinen!
Lisätietoa kirpputorista ja myyjäksi ilmoittautuminen su 1.2. klo 8 alkaen vihti.mll.fi
Tervetuloa ostoksille!
MLL Tapaninkylän kevätkirppis Suutarilan palvelukeskus, Seulastentie 11 la 21.3.
klo 9.30-12
Tiedustelut, talkoisiin ilmoittautuminen ja myyntipöytien varaukset:
tapahtumat.mlltapaninkyla @gmail.com
MLL Tapiolan Lastenvaate- ja tarvikekirpputori. Aarnivalkean koulu (Aarnivalkeantie 9) su 22.3.
klo 10-12.30
TERVETULOA!
MLL Vuosaari järjestää Kevätkirppiksen Paikkana päiväkoti Rastis, osoite Ulapparaitti 6. SU 29.3. klo 10-13.
Tervetuloa Lastenvaateostoksille! :) Kahvio ja lapsilel ongintaa.
Haluatko myyjäksi?
Laita viestiä mll.vuosaari@gmail.com

MLL Etelä-Espoon kirppis ja kevätrieha Matinlahden koululla (Aapelinkatu 2-4) su 12.4.
klo 10 -12-30.
 Viime keväänä kokeilimme laajentaa kirppistämme koko perheen kevätriehaksi. Pihalla oli mahdollisuus saada opastusta polkupyörän keväthuoltoon, ja Matinlahden koulun vanhemmat järjestivät buffetin, josta saattoi ostaa kahvin ja pullan lisäksi myös makkaraa.
Tänä vuonna suunnittelimme tuovamme paikalle myös kaksi pomppulinnaamme.
Pihalla vierailevat Karva-kaverit muutaman koiran voimin.
Lisäksi koulun liikuntasalissa on mahdollisuus osallistua kahvakuulatunnille tai vauvajumppaan kahden euron omavastuuosuutta vastaan.
Tarjoamme myös lapsille maksuttoman mahdollisuuden tulla itse myymään repullisen leluja koulun pihalle.
Tule mukaan viettämään mukavaa kevätpäivää kanssamme!
MLL Keski-Espoon kirpputoriKirstin koululla (Kirstintie 11)su 12.4.
klo 10-13
  Paikalla mm. buffetti, grilli, kasvomaalausta ja Jorvin keskosvaatekeräys (40-50 cm)
MLL Nöykkiön lastenvaate- ja tarvikekirpputori Nöykkiönlaakson koululla (Oxfotintie 6). 19.4.klo 10.00-12.30 Tapahtumassa paljon mukavaa tekemistä koko perheelle: mm. buffetti, grillimakkaraa, talutusratsastusta. Tervetuloa!

Tiedustelut ja myyjien sitovat ilmoittautumiset 23.3. alkaen osoitteeseen mll.kirppari.noykkio(a)gmail.com
MLL Rajamäen yhdistys järjestää keväisen sekatavara kirpputorin.

.

Rajamäen yläasteella. Kuntolanpolku La 25.4.
klo 10-14
Pöytävaraukset Lena Tomminen/0503392622.

Salissa pomppulinna ja muuta liikunnallista puuhaa perheille. Puffetissa myynnissä herkkuja. Myymme myös vappupalloja. Tervetuloa mukaan.

Ilmoita paikallisyhdistyksesi kirpputorista

(HUOM. Vähintään viisi arkipäivää ennen tapahtuman alkua)

Tervetuloa ostoksille Marskin Muksuihin

Olemme avanneet Helsingin Töölöön laadukkaiden lastenvaatteiden ja -tarvikkeiden Second Hand myymälän. Tuotto käytetään MLL:n Uudenmaan piirin toimintaan lapsiperheiden hyväksi.

Marskin Muksut

Topeliuksenkatu 19