Tilapäinen lastenhoitoapu

Lähde vaikka elokuviin tai harrastukseen - me hoidamme lapsesi.

 

Uudenmaan piirin kautta saa lyhytaikaista lastenhoitoapua kotiin kaikkina vuorokauden aikoina. Lastenhoitoapua voit käyttää omien tarpeittesi mukaan esimerkiksi kun lapsi sairastuu tai vanhemmat haluavat hetken hengähtää, harrastaa tai viettää kahdenkeskistä aikaa.

Koulutetut, luotettavat hoitajat


Lastenhoitotyöhön soveltuva henkilö pääsee MLL:n hoitajaksi kun hän on käynyt Mannerheimin Lastensuojeluliiton järjestämän lastenhoitokurssin. Sosiaali-, terveys- ja kasvatusalan ammattilaiset ja viimeisen vaiheen opiskelijat käyvät MLL:n järjestämän perehdytyksen. Kaikki hoitajat haastatellaan ja he ottavat ammattivastuuvakuutuksen. MLL:n lastenhoitotoiminta huolehtii myös hoitajien jatkokoulutuksesta, valvonnasta ja ohjauksesta. Katso lastenhoitokurssit täältä.

Kaikilta 19.5.2014 jälkeen mukaan tulleilta MLL Uudenmaan piirin hoitajilta on tarkistettu rikosrekisteriote.


Tärkeintä lapsen hyvinvointi

Hoitajat huolehtivat lapsen turvallisuudesta, hoidosta ja viihtyvyydestä vanhempien ohjeiden mukaan. Hoitajilla on vaitiolovelvollisuus lasta ja perhettä koskevissa asioissa.


Perhe työnantajana, mitä hoito maksaa?

 

Tilaa hoitaja netissä 

 

Nettipalvelussa voit tehdä tilauksen vaivattomasti mihin vuorokauden aikaan tahansa.
Tilaukset käsitellään arkisin. Saat tilauksestasi kuittauksen tekstiviestillä, kun välityspiste on ottanut tilauksesi käsittelyyn.


Rekisteröidy uudeksi käyttäjäksi

 

Tilaus tulee tehdä vasta, kun hoidon tarve on varma. Tilaukset muuttuvat heti sitovaksi! Palkka maksetaan tilatulta hoitoajalta.

 

Puhelimitse palvelemme ma-pe klo 8.00-12.00

Välityspisteen puhelinnumero on 044 0303 301

 

Seuraavan päivän tilaukset tulee jättää edellisenä arkipäivänä klo 12.00 mennessä.

 

Emme valitettavasti voi luvata, että tilaukseenne löytyy varmasti hoitaja.

Hoitajia välitetään Uudenmaan piirin palvelun kautta seuraavien kuntien alueilla:

Uusimaa:
Askola, Espoo, Helsinki, Järvenpää, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Lohja, Mäntsälä, Nurmijärvi, Porvoo, Raasepori, Siuntio, Sipoo, Tuusula, Vantaa ja Vihti

Kymi:
Imatra, Kouvola, Kotka, Lappeenranta, Pyhtää

Häme:
Akaa, Hattula, Hausjärvi, Hämeenkyrö, Hämeenlinna, Kangasala, Kuhmalahti, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Riihimäki, Tampere, Valkeakoski ja Ylöjärvi

Pohjanmaa:

Lapua, Seinäjoki, Vaasa, Mustasaari

Välitysalueet Suomessa