me-talo Kerava

Me-talo tarjoaa alueen asukkaille paikan osallistua, innostua, harrastaa, työllistyä sekä olla iloksi ja hyödyksi. Me-talo kokoaa yhteen eri toimijoita, kuten järjestöjä, seurakuntia ja kaupungin toimijoita.

Me-talon tavoitteena on lisätä perheiden hyvinvointia ja tarjota perheille osallisuuteen, vertaisuuteen ja vapaaehtoistoimintaan perustuvaa tukea, tuottaa avointa harrastustoimintaa, vähentää yksinäisyyttä, tuoda saman katon alle erilaisia perheiden tukimuotoja, tiivistää kaupungin, järjestöjen ja seurakuntien yhteistyötä sekä lisätä vapaaehtoistoimintaa. Toimintaa koordinoi Mannerheimin Lastensuojeluliiton Uudenmaan piiri ja rahoittaa Me-säätiö.

Lämpimästi tervetuloa rakentamaan me-talosta kaupungin innostavin yhdessä olemisen ja tekemisen tila!

Ota yhteyttä me-talon koordinaattoreihin tai tule käymään!

me-talo sijaitsee Keravan kaupungin kirjaston 2.kerroksessa, osoitteessa Paasikivenkatu 12, Kerava.

me-talon aukioloajat:

ma-to klo 9-12 ja 14-19.30
pe klo 9-12

me-talon koordinaattoreiden yhteystiedot:

Susan Ihanainen susan.ihanainen(a)mll.fi, p. 044 738 4672
Marika Lähdeniemi marika.lahdeniemi(a)mll.fi, p. 044 766 1811

Huom! Poikkeukset mahdollisia, ajankohtaisen tiedon löydät meidän Facebook-sivulta.