Keltasirkku on avoinna ma-to klo 9-15 ja pe klo 9-14

Iltaperhekahvila parillisten viikkojen tiistaisin klo 17-19, Keltasirkku avoinna 9-15 ja 17-19. Isä-lapsi-illat parittomien viikkojen tiistaisin klo 17-19.

Myllytie 3, 04410 Järvenpää. 044- 746 9962
keltasirkku.uusimaa@mll.fi                                                                                                           http://www.facebook.com/PerhetupaKeltasirkkuMLL

Keltasirkun työntekijänä toimii perhetoiminnan ohjaaja Jasmin Anttila osana MLL:n Uudenmaan piirin perhekeskustoiminnan tiimiä. jasmin.anttila@mll.fi p. 044- 746 9962

Keltasirkku Järvenpää

Keltasirkun ohjelmaa viikolle 17

Ma 22.4.

HAUSKAA PÄÄSIÄISTÄ!

- Keltasirkku suljettu-

Ti 23.4.

Perheiden oma aamupäivä klo 9- 12.00: Itseohjautuvaa leikkiä ja puuhastelua.

Läksykerho klo 15- 17.00

Isä- lapsi- ilta klo 17- 19.00: Polkupyörien keväthuoltoa Keltasirkussa

Ke 24.4.

Musiikkipäivä. Laulamme perinteisiä lastenlauluja Kylämummin- ja vaarin seurassa n. klo 10.15

Opiskelija Annin Musiikkijumppa klo 13.00

To 25.4.

Kirjaston Satutädin pieni satuteatteriesitys klo 10- 10.30

Läksykerho klo 15- 17.00

MLL Järvenpään Iltaperhekahvila klo 17- 19.00

Pe 26.4.

MLL:N VAPPUTAPAHTUMA KLO 10- 12 Juhani Ahon puistossa (Junapuisto) Järvipuistonkatu 9

Naamiaiset

- Taija soittaa lastenlauluja harmonikalla n. klo 10.15 alkaen

- Kasvomaalausta

- Vesivärimaalausta

...ja muuta hauskaa ohjelmaa koko perheelle :)

Buffetti:

1 eur/ munkki

1 eur/ juoma

Perhekeskus Keltasirkku Myllytie 3 suljettu pe 26.4.2019

Järjestäjinä MLL uudenmaan piiri ja MLL Järvenpään paikallisyhdistys

MLL:n Uudenmaan piirin perhekeskus Keltasirkku on avoin kohtaamispaikka lapsille ja vanhemmille. Kuka tahansa voi lastensa kanssa tulla ovesta sisään ja viettää aikaa nauttien talon tarjonnasta.

Lapsille on erilaista leikkiä sekä puuhaa ja aikuisille hengähdystaukoa arjen pyörityksessä ja juttukavereita vaikkapa kahvikupin ääressä. Järjestämme myös erilaisia tapahtumia, asiantuntijavieralijoita ja tempauksia.

Toiminta on maksutonta lukuun ottamatta kahvilan tuotteita. Nekin on hinnoiteltu kukkarolle ystävällisesti. Keittiössä voi myös lämmittää omat eväät sekä lainata talon astioita ruokailua varten.

Viikko-ohjelma (muutokset mahdollisia):

Maanantaisin valmistamme yhdessä keittolounaan.

Tiistaisin vierailijoita tai keskustelua mm. vanhemmuuteen, lapsen kasvuun ja kehitykseen liittyvistä aiheista.

Keskiviikkoisin musisointia, usein kylämummin ja –vaarin seurassa

Torstaisin kädentaitoja tai leivontaa.

Perjantaisin vapaata ja ohjattua leikkiä sekä mukavaa yhdessäoloa.