Keltasirkku on avoinna ma-to klo 9-15 ja pe klo 9-14

Iltaperhekahvila parillisten viikkojen tiistaina klo 17-19, Keltasirkku avoinna 9-19.00. Isä-lapsi-illat parittomien viikkojen tiistaina klo 17-19.

Myllytie 3, 04410 Järvenpää. 044- 746 9962
keltasirkku.uusimaa@mll.fi                                                                                                           http://www.facebook.com/PerhetupaKeltasirkkuMLL

Keltasirkun työntekijänä toimii perhetoiminnan ohjaaja Jasmin Anttila osana MLL:n Uudenmaan piirin perhekeskustoiminnan tiimiä. jasmin.anttila@mll.fi p. 044- 746 9962

Keltasirkku Järvenpää

Keltasirkun ohjelmaa viikolla 8

Ma 18.2. Keittopäivä. Valmistamme yhdessä hernekeittoa ja pannukakkua
Ti 19.2.

Perheiden oma aamupäivä, itseohjautuvaa leikkiä ja puuhastelua klo 9- 11

Askartelupäivä klo 11 alkaen: Talviaiheinen askartelu

Iltaperhekahvila klo 17- 19.00. Kirjaston satutäti Marja- Leena esittää pienen satuteatteriesityksen klo 17.30- 18.00

Ke 20.2. Musiikkipäivä.  Perinteisiä lastenlauluja Kylämummin- ja vaarin seurassa n. klo 10.15 ja Vauvamuskari klo 13.00.
To 21.2

Kirjaston satutäti Marja- Leena esittää pienen satuteatteriesityksen klo 10-  10.30.

Iltaperhekahvila klo 17- 19.00

Pe 22.2. Keltasirkku suljettu

Veikkaus tukee lapsi-, nuoriso- ja vanhustyötä.

Veikkaus tukee MLL:n työtä. Keltasirkussa kesäkuussa 2018 kuvattu Veikkauksen video oli esillä SuomiAreenassa Porissa. Katso video täältä

MLL:n Uudenmaan piirin perhekeskus Keltasirkku on avoin kohtaamispaikka lapsille ja vanhemmille. Kuka tahansa voi lastensa kanssa tulla ovesta sisään ja viettää aikaa nauttien talon tarjonnasta.

Lapsille on erilaista leikkiä sekä puuhaa ja aikuisille hengähdystaukoa arjen pyörityksessä ja juttukavereita vaikkapa kahvikupin ääressä. Järjestämme myös erilaisia tapahtumia, asiantuntijavieralijoita ja tempauksia.

Toiminta on maksutonta lukuun ottamatta kahvilan tuotteita. Nekin on hinnoiteltu kukkarolle ystävällisesti. Keittiössä voi myös lämmittää omat eväät sekä lainata talon astioita ruokailua varten.

Viikko-ohjelma (muutokset mahdollisia):

Maanantaisin valmistamme yhdessä keittolounaan.

Tiistaisin vierailijoita tai keskustelua mm. vanhemmuuteen, lapsen kasvuun ja kehitykseen liittyvistä aiheista.

Keskiviikkoisin musisointia, usein kylämummin ja –vaarin seurassa

Torstaisin kädentaitoja tai leivontaa.

Perjantaisin vapaata ja ohjattua leikkiä sekä mukavaa yhdessäoloa.