Keltasirkku on avoinna ma-to klo 9-15 ja pe klo 9-14

Huomiothan kesäaukioloajat Keltasirkun viikko- ohjelmasta! Iltaperhekahvila parillisten viikkojen tiistaisin klo 17-19, Keltasirkku avoinna 9-15 ja 17-19. Isä-lapsi-illat parittomien viikkojen tiistaisin klo 17-19.

Myllytie 3, 04410 Järvenpää. 044- 746 9962
keltasirkku.uusimaa@mll.fi                                                                                                           http://www.facebook.com/PerhetupaKeltasirkkuMLL

Keltasirkun työntekijänä toimii perhetoiminnan ohjaaja Jasmin Anttila osana MLL:n Uudenmaan piirin perhekeskustoiminnan tiimiä. jasmin.anttila@mll.fi p. 044- 746 9962 

 
 

Keltasirkku Järvenpää

 

Keltasirkun ohjelmaa viikolle 26

Keltasirkku avoinna ma- to klo 9- 15.00 pe suljettu

Ma 24.6. Keittolounaspäivä. Valmistamme yhdessä makkarakeittoa.
Ti 25.6.  Askartelupäivä. Tehdään prinsseille ja prinsessoille omat kruunut koristeineen
Ke 26.6. NAAMIAISET: saa pukeutua ihan miten itse haluaa, Tervetuloa supersankarit, elokuvahahmot ja kaikki muut mielikuvitushahmot :)
To 27.6.  Grillipäivä. Saa tuoda mukanaan omaa grillattavaa, Keltasirkusta tarjolla makkaraa ja pillimehua!
Pe 28.6.  

KELTASIRKKU JÄÄ KESÄTAUOLLE.

Ihanaa, aurinkoista ja rentouttavaa Kesää :)

 

Keltasirkku avoinna torstaihin 27.6.2019 asti. Heinäkuun ajan Keltasirkku on kesätauolla. Ovet avautuvat taas maanantaina 5.8.2019.  

 

MLL:n Uudenmaan piirin perhekeskus Keltasirkku on avoin kohtaamispaikka lapsille ja vanhemmille. Kuka tahansa voi lastensa kanssa tulla ovesta sisään ja viettää aikaa nauttien talon tarjonnasta.

Lapsille on erilaista leikkiä sekä puuhaa ja aikuisille hengähdystaukoa arjen pyörityksessä ja juttukavereita vaikkapa kahvikupin ääressä. Järjestämme myös erilaisia tapahtumia, asiantuntijavieralijoita ja tempauksia.

Toiminta on maksutonta lukuun ottamatta kahvilan tuotteita. Nekin on hinnoiteltu kukkarolle ystävällisesti. Keittiössä voi myös lämmittää omat eväät sekä lainata talon astioita ruokailua varten.

Viikko-ohjelma (muutokset mahdollisia):

Maanantaisin valmistamme yhdessä keittolounaan.

Tiistaisin kädentaitoja tai asiantuntijavierailijoita

Keskiviikkoisin musisointia kylämummin ja –vaarin seurassa

Torstaisin kirjaston satutädin pieni teatteriesitys

Perjantaisin vapaata ja ohjattua leikkiä sekä mukavaa yhdessäoloa.