Keltasirkku on avoinna ma-pe klo 9-15, ja lisäksi parillisten viikkojen tiistaisin klo 9-19.00. Parittomien viikkojen tiistaisin klo. 17-19 on isä-lapsi -toimintaa

Myllytie 3, 04410 Järvenpää

7.1.2020 alkaen osoitteemme on Naavatie 1, Järvenpää

Keltasirkku on suljettu 18.12.2019 - 6.1.2020 välisen ajan

P. 044 746 9962

Keltasirkun työntekijänä toimii perhetoiminnan koordinaattori Heli Mäntynen osana MLL:n Uudenmaan piirin perhekeskustoiminnan tiimiä, heli.mantynen@mll.fi p. 044 746 9962

Keltasirkku Järvenpää

Keltasirkku on avoinna ma-pe klo. 9-15,

ja lisäksi parillisten viikkojen tiistaisin klo. 9-19,

ja parittomien viikkojen tiistaisin klo. 17-19 on isä-lapsi -toimintaa

Tervetuloa!

Hei Keltasirkun kävijät! Voitte vaikuttaa Keltasirkun toimintaan vastaamalla oheisen linkin kautta asiakaskyselyyn:

Keltasirkussa voitte kirjoittaa toiveitanne/ antaa palautetta toiminnasta Keltasirkun Toiveseinälle!

MLL:n Uudenmaan piirin Keltasirkku on avoin kohtaamispaikka lapsille ja vanhemmille. Kuka tahansa voi tulla ovesta sisään ja viettää aikaa lastensa kanssa mukavassa, lapsiperheille tarkoitetussa toimintaympäristössä. Keltasirkussa on lapsille ja vanhemmille monenlaisia yhteisiä leikkimahdollisuuksia. Vanhemmilla on mahdollisuus pieneen hengähdystaukoon arjen pyörityksestä esim. vaihtaen ajatuksia toisten vanhempien kanssa vaikkapa kahvikupin ääressä.

Keltasirkun toiminta suunnitellaan yhdessä lapsiperheiden kanssa, heidän toiveitaan ja tarpeitaan kuunnellen. Toiminta on maksutonta lukuun ottamatta kahvilan tuotteita; nekin on hinnoiteltu kukkarolle ystävällisesti. Keittiö on asiakkaiden käytössä; eväitä voi säilyttää jääkaapissa sekä lämmittää ruokailua varten mikrossa. Meiltä löytyy myös astioita ruokailua varten.

Keltasirkku on avoinna ma-pe klo 9- 15 ja parillisten viikkojen tiistaisin klo 9-19.00, parittomien viikkojen tiistaisin klo. 17-19 on isä-lapsi -toimintaa.

Tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin meillä on mm. asiantuntijavierailuja ja ohjattua toimintaa lapsille vanhempineen. Päivitetyn viikko-ohjelman näet facebookista:

Viikko-ohjelman runko:

Maanantaisin valmistamme yhdessä keittolounaan

Tiistaisin  vapaata leikkiä ja mukavaa yhdessäoloa

Keskiviikkoisin laulamme lastenlauluja kylämummin ja –vaarin seurassa

Torstaisin vapaata leikkiä ja mukavaa yhdessäoloa.

Perjantaisin vapaata  leikkiä ja mukavaa yhdessäoloa.