Keltasirkku on avoinna ma-pe 9-15.

Iltaperhekahvila parillisten viikkojen tiistaina klo 17-19. Isä-lapsi-illat parittomien viikkojen tiistaina klo 17-19.

Keltasirkun työntekijänä toimii perhetoiminnan koordinaattori Kari Koponen osana MLL:n Uudenmaan piirin perhekeskustoiminnan tiimiä.

Myllytie 3, 04410 Järvenpää. 044-5409980
keltasirkku.uusimaa@mll.fi                                                                                                           http://www.facebook.com/PerhetupaKeltasirkkuMLL

PDF-tiedostoKEVÄÄN 2018 OHJELMA.pdf (163 kB)
Isä-lapsitoimintaa Järvenpäässä keväällä 2018
PDF-tiedostoLV MAINOS 2018.pdf (53 kB)
Lastenvalvoja vierailee Keltasirkussa säännöllisesti. Tule keskustelemaan omasta tai ystäväperheesi tilanteesta. Aikataulun näet tästä tiedostosta.

Keltasirkku Järvenpää

MLL:N PERHEKESKUS KELTASIRKUN TOIMINTAA VK 26

Ma 25.6 Adan päivä: Kipsiaskartelua ja lounaaksi nakkikeittoa.

Ti 26.6 Venlan päivä: Ulkoaktiviteetteja vanhan keltasirkun pihalla. Iltaperhekahvilass tutustutaan MLL:n toimintaan. Keltasirkku avoinna klo 9-19.00.

Ke 27.6 Erikan päivä: Tehdään yhteinen taideteos! (perinteisesti soitetaan ja lauletaan yhdessä klo 10:00 ja 13:00)

To 28.6 Eveliinan päivä: Köysirata ja valokuvasuunnistusta vanhan keltasirkun pihalla. Lisäksi leivomme pullia J

Pe 29.6 Jennin päivä: Leivotaan täytekakku kesäloman kunniaksi!

MLL:N PERHEKESKUS KELTASIRKUN TOIMINTAA VK 25

Ma 18.6. Lounaspäivä: Valmistamme kinkku-pastakeittoa. Vapaata ja ohjattua leikkiä vanhan Keltasirkun pihalla.

Ti 19.6. Kesäjuhlapäivä: Juhla klo 15-19.00. Keltasirkku avoinna klo 9-19.00.

Ke 20.6. Musiikkipäivä: soitetaan ja lauletaan yhdessä klo 10 ja 13.00. Lisäksi pelataan lautapelejä ja kootaan palapelejä.

To 21.6. Leivontapäivä: Kääretortun valmistusta sekä grillailua takapihalla

Pe 22.6. Keltasirkku suljettu, hyvää Juhannusta!

MLL:n Uudenmaan piirin perhekeskus Keltasirkku on avoin kohtaamispaikka lapsille ja vanhemmille. Kuka tahansa voi lastensa kanssa tulla ovesta sisään ja viettää aikaa nauttien talon tarjonnasta.

Lapsille on erilaista leikkiä sekä puuhaa ja aikuisille hengähdystaukoa arjen pyörityksessä ja juttukavereita vaikkapa kahvikupin ääressä. Järjestämme myös erilaisia tapahtumia, asiantuntijavieralijoita ja tempauksia.

Toiminta on maksutonta lukuun ottamatta kahvilan tuotteita. Nekin on hinnoiteltu kukkarolle ystävällisesti. Keittiössä voi myös lämmittää omat eväät sekä lainata talon astioita ruokailua varten.

Viikko-ohjelma (muutokset mahdollisia):

Maanantaisin valmistamme yhdessä keittolounaan.

Tiistaisin vierailijoita tai keskustelua mm. vanhemmuuteen, lapsen kasvuun ja kehitykseen liittyvistä aiheista.

Keskiviikkoisin musisointia, usein kylämummin ja –vaarin seurassa

Torstaisin kädentaitoja tai leivontaa.

Perjantaisin vapaata ja ohjattua leikkiä sekä mukavaa yhdessäoloa.