Perhetalo Keltasirkku on avoinna ma-pe klo 9-15, ja lisäksi parillisten viikkojen tiistaisin iltaperhekahvila klo 17-19. Parittomien viikkojen tiistaisin klo. 17-19 on isä-lapsi -toimintaa

7.1.2020 alkaen osoitteemme on Naavatie 1, 04440 Järvenpää

Meillä on laaja ja viihtyisä leikkipuistopiha! Kylämummi Raija ulkoilee perheiden kanssa pihalla perjantaisin klo. 9.30-11.

P. 044 746 9962

Keltasirkun työntekijänä toimii perhetoiminnan koordinaattori Heli Mäntynen osana MLL:n Uudenmaan piirin perhetalotoiminnan tiimiä, heli.mantynen@mll.fi p. 044 746 9962

Keltasirkku Järvenpää

Perhetalo Keltasirkku on avoinna ma-pe klo. 9-15,

ja lisäksi parillisten viikkojen tiistaisin  iltaperhekahvila klo. 17-19.

Parittomien viikkojen tiistaisin klo. 17-19 on isä-lapsi -toimintaa. Tervetuloa!

Tervetuloa MLL Keltasirkun perhevalokuvaukseen 3.3.2020!
MLL Keltasirkku, Naavatie 1, 04440 Järvenpää

Ajanvaraus yksilökuvaukseen klo 9.45-15.00 & 17.00-18.30
Valokuvaus on ajanvarauksella. Yhden henkilön valokuvaukseen varataan 5 minuuttia aikaa eli yksi kuvausvuoro.
Yksilökuva 5 min.
Sisarus-/kaverikuva 5 min.
Perhekuva 5 min.
Jos haluat ottaa yksilökuvan, sisaruskuvan ja perhekuvan, niin tällöin varaa aikaa yhteensä 15 min eli kolme
kuvausvuoroa. Ethän varaa ylimääräisiä kuvausvuoroja, jotta kaikki halukkaat mahtuvat mukaan.
Varaa tarvittava määrä kuvausvuoroja itsellesi sopivana kellonaikana oheisen linkin kautta
su 1.3. mennessä:

Alaikäisiä lapsia ei saa kuvata ilman huoltajan kirjallista lupaa. Kuvauslupa annetaan kuvauspaikalla kuvauslupalomakkeella.
Valokuvat ovat saatavilla verkkokaupassa noin kaksi viikkoa valokuvatapahtuman jälkeen. Kun kuvat ovat
valmiina, saat sähköposti-ilmoituksen siihen sähköpostiosoitteeseen, jonka annat kuvauslupalomakkeessa kuvauspaikalla.

MLL:n Uudenmaan piirin Perhetalo Keltasirkku on avoin kohtaamispaikka lapsille ja vanhemmille. Kuka tahansa voi tulla ovesta sisään ja viettää aikaa lastensa kanssa mukavassa, lapsiperheille tarkoitetussa toimintaympäristössä. Keltasirkussa on lapsille ja vanhemmille monenlaisia yhteisiä leikkimahdollisuuksia. Vanhemmilla on mahdollisuus pieneen hengähdystaukoon arjen pyörityksestä esim. vaihtaen ajatuksia toisten vanhempien kanssa vaikkapa kahvikupin ääressä. Meillä on myös laaja ja viihtyisä leikkipuistopiha!

Perhetalo Keltasirkun toiminta suunnitellaan yhdessä lapsiperheiden kanssa, heidän toiveitaan ja tarpeitaan kuunnellen. Toiminta on maksutonta lukuun ottamatta kahvilan tuotteita; nekin on hinnoiteltu kukkarolle ystävällisesti. Keittiö on asiakkaiden käytössä; eväitä voi säilyttää jääkaapissa sekä lämmittää ruokailua varten mikrossa. Meiltä löytyy myös astioita ruokailua varten.

Perhetalo Keltasirkku on avoinna ma-pe klo 9- 15 ja lisäksi parillisten viikkojen tiistaisin klo 17-19. Parittomien viikkojen tiistaisin klo. 17-19 on isä-lapsi -toimintaa.

Tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin meillä on mm. asiantuntijavierailuja ja ohjattua toimintaa lapsille vanhempineen. Päivitetyn viikko-ohjelman näet facebookista:

Viikko-ohjelman runko:

Maanantaisin valmistamme yhdessä keittolounaan

Tiistaisin  vapaata leikkiä ja mukavaa yhdessäoloa

Keskiviikkoisin laulamme lastenlauluja kylämummin ja –vaarin seurassa

Torstaisin vapaata leikkiä ja mukavaa yhdessäoloa.

Perjantaisin vapaata  leikkiä ja mukavaa yhdessäoloa.