Keltasirkku on avoinna ma-pe 9-15.

Iltaperhekahvila parillisten viikkojen tiistaina klo 17-19, Keltasirkku avoinna 9-19.00. Isä-lapsi-illat parittomien viikkojen tiistaina klo 17-19.

Myllytie 3, 04410 Järvenpää. 044-5409980
keltasirkku.uusimaa@mll.fi                                                                                                           http://www.facebook.com/PerhetupaKeltasirkkuMLL

Keltasirkun työntekijänä toimii perhetoiminnan koordinaattori Kari Koponen osana MLL:n Uudenmaan piirin perhekeskustoiminnan tiimiä. kari.koponen@mll.fi p.044-5409980

Keltasirkku Järvenpää

KELTASIRKUN OHJELMAA VIIKOLLA 51

Maanataina 17.12. Joulujuhla klo 10 sekä klo 17.00. alkaen. Samansisältöisissä juhlissa mm. joulupukki, joulupuuroa, joulutorttuja ja -pipareita. Yhteislaulua.

Tiistaina 18.12. Marika Järvinen ÄIMÄ-ry:stä vierailee klo 10, kertoen Äimän toiminnasta (äidit irti synnytysmasennuksesta) sekä kevätkaudella Keltasirkussa käynnistyvästä vertaisryhmästä.

Isä-lapsi-ilta klo 17-19.00. Piparin paistoa ja maistoa sekä mukavaa yhdessäoloa!

Keskiviikkona 19.12. Perinteinen musiikkipäivä. Musisoimme klo 10 sekä 13.00.

Torstaina 20.12.ja perjantaina 21.12. Pelataan, askarrellaan, leikitään.... Valmistaudutaan joulunviettoon. Tervetuloa viihtymään hyvässä seurassa!

Veikkaus tukee lapsi-, nuoriso- ja vanhustyötä.

Veikkaus tukee MLL:n työtä. Keltasirkussa kesäkuussa 2018 kuvattu Veikkauksen video oli esillä SuomiAreenassa Porissa. Katso video täältä

MLL:n Uudenmaan piirin perhekeskus Keltasirkku on avoin kohtaamispaikka lapsille ja vanhemmille. Kuka tahansa voi lastensa kanssa tulla ovesta sisään ja viettää aikaa nauttien talon tarjonnasta.

Lapsille on erilaista leikkiä sekä puuhaa ja aikuisille hengähdystaukoa arjen pyörityksessä ja juttukavereita vaikkapa kahvikupin ääressä. Järjestämme myös erilaisia tapahtumia, asiantuntijavieralijoita ja tempauksia.

Toiminta on maksutonta lukuun ottamatta kahvilan tuotteita. Nekin on hinnoiteltu kukkarolle ystävällisesti. Keittiössä voi myös lämmittää omat eväät sekä lainata talon astioita ruokailua varten.

Viikko-ohjelma (muutokset mahdollisia):

Maanantaisin valmistamme yhdessä keittolounaan.

Tiistaisin vierailijoita tai keskustelua mm. vanhemmuuteen, lapsen kasvuun ja kehitykseen liittyvistä aiheista.

Keskiviikkoisin musisointia, usein kylämummin ja –vaarin seurassa

Torstaisin kädentaitoja tai leivontaa.

Perjantaisin vapaata ja ohjattua leikkiä sekä mukavaa yhdessäoloa.