Keltasirkku on avoinna ma-pe 9-15.

Iltaperhekahvila parillisten viikkojen tiistaina klo 17-19. Isä-lapsi-illat parittomien viikkojen tiistaina klo 17-19.

Keltasirkun työntekijänä toimii perhetoiminnan koordinaattori Kari Koponen osana MLL:n Uudenmaan piirin perhekeskustoiminnan tiimiä. kari.koponen@mll.fi p.044-5409980

Myllytie 3, 04410 Järvenpää. 044-5409980
keltasirkku.uusimaa@mll.fi                                                                                                           http://www.facebook.com/PerhetupaKeltasirkkuMLL

Keltasirkku Järvenpää

Viikon 39 ohjelma

Ma 24.9. Lounaspäivä: valmistamme yhdessä nakkikeittoa. Yhden vanhemman perheiden ilta klo 17.30-19.00. Aiheena: lapsiperheenä Järvenpäässä.

Ti 25.9. Teematiistai: Keskustelua ja tietoa ”uhmaiästä”. Isä-lapsi-ilta klo 17-19.00. Järvenpään vapaehtoisen palo- ja pelastusyhdistyksen (VPP) tiloissa Levysepänkatu 1.

Ke 26.9. Musiikki- ja pelipäivä: soitetaan ja lauletaan yhdessä sekä pelataan mm. lautapelejä ja kootaan palapelejä.

To 27.9. Leivontapäivä: leivomme kaurakeksejä.

Pe 28.9. Vauvanpäivä: Tanssitan vauvaa -hetki klo 10 ja 13.00. Värikylpyä marjoilla ja hedelmäsoseilla klo 9.30 alkaen, sekä klo 12.00 alkaen uudelleen. Pyyhe / vaihtovaateet tms. mukaan;-)

MLL:N PERHEKESKUS KELTASIRKUN TOIMINTAA VK 38

Ma 17.9. Lounaspäivä: valmistamme yhdessä bataatti-sosekeittoa.

Ti 18.9. Teematiistai: Tutustumme yhdessä MLL:n tuottamaan Yhdessä vanhempana-materiaaliin. Mahdollisuus oman voimavarakartan työstämiseen. Iltaperhekahvila klo 17-19.00.

Ke 19.9. Musiikki- ja pelipäivä: soitetaan ja lauletaan yhdessä sekä pelataan mm. lautapelejä ja kootaan palapelejä.

To 20.9. Leivontapäivä: leivomme muffinsseja.

Pe 21.9. Taikataikina-askartelua ja mukavaa yhdessäoloa Keltasirkussa.

MLL:N PERHEKESKUS KELTASIRKUN TOIMINTAA VK 37

Ma 10.9. Lounaspäivä: valmistamme yhdessä jauheliha-pastakeittoa.

Ti 11.9. Teematiistai: Tutustumme yhdessä MLL:n paikalliseen ja valtakunnalliseen toimintaan, mm. Vanhempainnettiin. Isä-lapsi-ilta klo 17-19.00.

Ke 12.9. Musiikki- ja pelipäivä: soitetaan ja lauletaan yhdessä sekä pelataan mm. lautapelejä ja kootaan palapelejä.

To 13.9. Leivontapäivä: Vohvelin paistoa. MLL:n Järvenpään yhdistyksen perhekahvila klo 17-19.00.

Pe 14.9. Mukavaa yhdessäoloa Keltasirkussa.

MLL:N PERHEKESKUS KELTASIRKUN TOIMINTAA VK 36

Ma 3.9. Lounaspäivä: valmistamme yhdessä nakkikeittoa. Aloita uusi harrastus; tule MLL:n vapaaehtoiseksi! Vapaaehtoistoiminnan infoilta klo 17.30-19.00, tervetuloa!

Ti 4.9. Teematiistai: Keskustelua ja tietoa lasta kiehtovasta mediasta. Kuvataan ja äänitetään kännyköillä, myös valokuvasuunnistusta. Iltaperhekahvila, Keltasirkku avoinna klo 9-19.00. Haluaisitko tehdä oman animaation tai ääniseikkailun? Luvassa myös valokuvasuunnistusta ja kolmiuloitteista värittämistä...

Ke 5.9. Musiikki- ja pelipäivä: soitetaan ja lauletaan yhdessä sekä pelataan mm. lautapelejä ja kootaan palapelejä.

To 6.9. Leivotaan mokkapaloja. Työharjoittelijamme Adan läksiäiset. Naamiaisteema.

Pe 7.9. Mukavaa yhdessäoloa Keltasirkussa.

Veikkaus tukee lapsi-, nuoriso- ja vanhustyötä.

Veikkaus tukee MLL:n työtä. Keltasirkussa kesäkuussa 2018 kuvattu Veikkauksen video oli esillä SuomiAreenassa Porissa. Katso video täältä

MLL:n Uudenmaan piirin perhekeskus Keltasirkku on avoin kohtaamispaikka lapsille ja vanhemmille. Kuka tahansa voi lastensa kanssa tulla ovesta sisään ja viettää aikaa nauttien talon tarjonnasta.

Lapsille on erilaista leikkiä sekä puuhaa ja aikuisille hengähdystaukoa arjen pyörityksessä ja juttukavereita vaikkapa kahvikupin ääressä. Järjestämme myös erilaisia tapahtumia, asiantuntijavieralijoita ja tempauksia.

Toiminta on maksutonta lukuun ottamatta kahvilan tuotteita. Nekin on hinnoiteltu kukkarolle ystävällisesti. Keittiössä voi myös lämmittää omat eväät sekä lainata talon astioita ruokailua varten.

Viikko-ohjelma (muutokset mahdollisia):

Maanantaisin valmistamme yhdessä keittolounaan.

Tiistaisin vierailijoita tai keskustelua mm. vanhemmuuteen, lapsen kasvuun ja kehitykseen liittyvistä aiheista.

Keskiviikkoisin musisointia, usein kylämummin ja –vaarin seurassa

Torstaisin kädentaitoja tai leivontaa.

Perjantaisin vapaata ja ohjattua leikkiä sekä mukavaa yhdessäoloa.

Lomakkeella ei ole kenttiä.