Keltasirkku on avoinna ma-pe klo 9-15, ja lisäksi parillisten viikkojen tiistaisin iltaperhekahvila klo 17-19. Parittomien viikkojen tiistaisin klo. 17-19 on isä-lapsi -toimintaa

7.1.2020 alkaen osoitteemme on Naavatie 1, 04440 Järvenpää

P. 044 746 9962

Keltasirkun työntekijänä toimii perhetoiminnan koordinaattori Heli Mäntynen osana MLL:n Uudenmaan piirin perhekeskustoiminnan tiimiä, heli.mantynen@mll.fi p. 044 746 9962

Keltasirkku Järvenpää

Keltasirkku on avoinna ma-pe klo. 9-15,

ja lisäksi parillisten viikkojen tiistaisin  iltaperhekahvila klo. 17-19.

Parittomien viikkojen tiistaisin klo. 17-19 on isä-lapsi -toimintaa. Tervetuloa!

MLL:n Uudenmaan piirin Keltasirkku on avoin kohtaamispaikka lapsille ja vanhemmille. Kuka tahansa voi tulla ovesta sisään ja viettää aikaa lastensa kanssa mukavassa, lapsiperheille tarkoitetussa toimintaympäristössä. Keltasirkussa on lapsille ja vanhemmille monenlaisia yhteisiä leikkimahdollisuuksia. Vanhemmilla on mahdollisuus pieneen hengähdystaukoon arjen pyörityksestä esim. vaihtaen ajatuksia toisten vanhempien kanssa vaikkapa kahvikupin ääressä.

Keltasirkun toiminta suunnitellaan yhdessä lapsiperheiden kanssa, heidän toiveitaan ja tarpeitaan kuunnellen. Toiminta on maksutonta lukuun ottamatta kahvilan tuotteita; nekin on hinnoiteltu kukkarolle ystävällisesti. Keittiö on asiakkaiden käytössä; eväitä voi säilyttää jääkaapissa sekä lämmittää ruokailua varten mikrossa. Meiltä löytyy myös astioita ruokailua varten.

Keltasirkku on avoinna ma-pe klo 9- 15 ja lisäksi parillisten viikkojen tiistaisin klo 17-19. Parittomien viikkojen tiistaisin klo. 17-19 on isä-lapsi -toimintaa.

Tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin meillä on mm. asiantuntijavierailuja ja ohjattua toimintaa lapsille vanhempineen. Päivitetyn viikko-ohjelman näet facebookista:

Viikko-ohjelman runko:

Maanantaisin valmistamme yhdessä keittolounaan

Tiistaisin  vapaata leikkiä ja mukavaa yhdessäoloa

Keskiviikkoisin laulamme lastenlauluja kylämummin ja –vaarin seurassa

Torstaisin vapaata leikkiä ja mukavaa yhdessäoloa.

Perjantaisin vapaata  leikkiä ja mukavaa yhdessäoloa.