Keltasirkku on avoinna ma-pe 9-15.

Iltaperhekahvila parillisten viikkojen tiistaina klo 17-19. Isä-lapsi-illat parittomien viikkojen tiistaina klo 17-19.

Keltasirkun työntekijänä toimii perhetoiminnan koordinaattori Kari Koponen osana MLL:n Uudenmaan piirin perhekeskustoiminnan tiimiä.

Myllytie 3, 04410 Järvenpää. 044-5409980
keltasirkku.uusimaa@mll.fi                                                                                                           http://www.facebook.com/PerhetupaKeltasirkkuMLL

PDF-tiedostoKEVÄÄN 2018 OHJELMA.pdf (163 kB)
Isä-lapsitoimintaa Järvenpäässä keväällä 2018
PDF-tiedostoLV MAINOS 2018.pdf (53 kB)
Lastenvalvoja vierailee Keltasirkussa säännöllisesti. Tule keskustelemaan omasta tai ystäväperheesi tilanteesta. Aikataulun näet tästä tiedostosta.

Keltasirkku Järvenpää

Perhekeskus Keltasirkun toimintaa viikolla 21

Ma 21.5. Lounaspäivä: Valmistamme yhdessä bataattisosekeittoa.

Ti 22.5. Teematiistai: Anu Hämäläinen esittelee MLL:n tilapäistä lastenhoito-toimintaa.  Tule kysymään ja keskustelemaan.

Isä-lapsi-ilta: Puutyö-askartelua ja kesäistä tekemistä Keltasirkussa. Tomi Liias Miessakeista vierailee.

Ke 23.5. Musiikkipäivä: Laulamme ja soitamme yhdessä klo 10 ja 13.00.

To 24.5.  Leikkipäivä:  mukavaa yhdessäoloa, pelailua ja leikkimistä.

Pe 25.5. Leivontapäivä. Harjoittelemme sushien valmistusta japanilaistaustaisen Yukakon ohjauksessa. Mahdollisuus tutustua Yukakon valmistamiin koruihin.

Ohjatut toiminnat alkavat klo 10.00.

Perhekeskus Keltasirkun toimintaa viikolla 20

Ma 14.5. Lounaspäivä: Valmistamme yhdessä kinkku-pastakeittoa.

Ti 15.5. Touhutiistai: Askartelua luonnonmateriaaleista.  Haravointia ja pihan siistimistä vanhan Keltasirkun pihalla. Lastenvalvoja vierailee. Mahdollisuus keskusteluun omasta tai ystäväperheen tilanteesta.

Iltaperhekahvila: Kylvö- ja istutustöitä Keltasirkun takapihalla puutarhurin opastuksella. Keltasirkku avoinna klo 9-19.00.

Ke 16.5. Musiikkipäivä: Laulamme ja soitamme yhdessä klo 10 ja 13.00.

To 17.5.  Leikkipäivä: mukavaa yhdessäoloa, pelailua ja leikkimistä.

Pe 18.5. Teemapäivä. Neuvolan terveydenhoitaja Kaisa Hakola vierailee aiheenaan: Turvallisin mielin Nukkumatin matkaan - keskustelua ja tietoa pienten lasten unesta.

Perhekeskus Keltasirkun toimintaa viikolla 19

Ma 7.5. Lounaspäivä: Valmistamme yhdessä kanakeittoa thaimaalaiseen tapaan.  Hyvän mielen kerho klo 13.00 alkaen.

Ti 8.5. Teematiistai: Keskustelua äitiydestä.

Isä-lapsi-ilta klo 17-19.00. Valmistaudutaan Äitienpäivään.

Ke 9.5. Musiikkipäivä: Laulamme ja soitamme yhdessä klo 10 ja 13.00.

To 10.5.  Keltasirkku suljettu.HUOM! MLL:n Järvenpään paikallisyhdistyksen iltaperhekahvila klo 17-19.00!

Pe 11.5. Leivontapäivä. Leivomme täytekakun Äitienpäivän kunniaksi.

MLL:n Uudenmaan piirin perhekeskus Keltasirkku on avoin kohtaamispaikka lapsille ja vanhemmille. Kuka tahansa voi lastensa kanssa tulla ovesta sisään ja viettää aikaa nauttien talon tarjonnasta.

Lapsille on erilaista leikkiä sekä puuhaa ja aikuisille hengähdystaukoa arjen pyörityksessä ja juttukavereita vaikkapa kahvikupin ääressä. Järjestämme myös erilaisia tapahtumia, asiantuntijavieralijoita ja tempauksia.

Toiminta on maksutonta lukuun ottamatta kahvilan tuotteita. Nekin on hinnoiteltu kukkarolle ystävällisesti. Keittiössä voi myös lämmittää omat eväät sekä lainata talon astioita ruokailua varten.

Viikko-ohjelma (muutokset mahdollisia):

Maanantaisin valmistamme yhdessä keittolounaan.

Tiistaisin vierailijoita tai keskustelua mm. vanhemmuuteen, lapsen kasvuun ja kehitykseen liittyvistä aiheista.

Keskiviikkoisin musisointia, usein kylämummin ja –vaarin seurassa

Torstaisin kädentaitoja tai leivontaa.

Perjantaisin vapaata ja ohjattua leikkiä sekä mukavaa yhdessäoloa.