Keltasirkku on avoinna ma-pe klo 9-15

Isä-lapsitoiminnan syksyn suunnittelu 13.8. klo 17-19, tervetuloa mukaan!

Myllytie 3, 04410 Järvenpää. 044- 746 9962
keltasirkku.uusimaa@mll.fi                                                                                                           http://www.facebook.com/PerhetupaKeltasirkkuMLL

Keltasirkun työntekijänä toimii perhetoiminnan koordinaattori Heli Mäntynen osana MLL:n Uudenmaan piirin perhekeskustoiminnan tiimiä, heli.mantynen@mll.fi p. 044 746 9962 

 
 

Keltasirkku Järvenpää

 

Keltasirkku auki jälleen ma-pe klo 9-15, tervetuloa!

 

Hei Keltasirkun kävijät! Alla on linkki Keltasirkun toimintaa koskevaan kyselyyn, jonka toivoisin teidän täyttävän. Voitte vaikuttaa Keltasirkun toimintaan myös täällä paikan päälllä kirjoittamalla toivetanne kyselyyn?

https://link.webropolsurveys.com/S/D3F89C104894D8C7

MLL:n Uudenmaan piirin perhekeskus Keltasirkku on avoin kohtaamispaikka lapsille ja vanhemmille. Kuka tahansa voi lastensa kanssa tulla ovesta sisään ja viettää aikaa nauttien talon tarjonnasta.

Lapsille on erilaista leikkiä sekä puuhaa ja aikuisille hengähdystaukoa arjen pyörityksessä ja juttukavereita vaikkapa kahvikupin ääressä. Järjestämme myös erilaisia tapahtumia, asiantuntijavieralijoita ja tempauksia.

Toiminta on maksutonta lukuun ottamatta kahvilan tuotteita. Nekin on hinnoiteltu kukkarolle ystävällisesti. Keittiössä voi myös lämmittää omat eväät sekä lainata talon astioita ruokailua varten.

Viikko-ohjelman runko. Päivitetyn viikko-ohjelman näet facebookista:

Maanantaisin valmistamme yhdessä keittolounaan.

Tiistaisin kädentaitoja tai asiantuntijavierailijoita

Keskiviikkoisin musisointia kylämummin ja –vaarin seurassa

Torstaisin vapaata ja ohjattua leikkiä sekä mukavaa yhdessäoloa.

Perjantaisin vapaata ja ohjattua leikkiä sekä mukavaa yhdessäoloa.