Haemme kirjanpitäjää

27.3.2019

MLL:n Uudenmaan piiri tarjoaa lapsiperheille arjen tukea sekä merkityksellistä vapaaehtoistoimintaa kaiken ikäisille. Meitä on yhteensä 44 työntekijää, joista 36 työskentelee perhetoiminnan parissa ja 8 Marskin Muksut -myymälässämme. Piiritoimistomme sijaitsee Pasilassa. Lisäksi meillä on perhekeskus Järvenpäässä ja Me-talo Keravalla.

Piirimme jäseninä on 95 MLL:n paikallisyhdistystä, joissa on yhteensä n. 22 000 jäsentä. Vuosittain 900 perhettä saa tukihenkilöidemme apua, ja välitämme perheisiin noin 40 000 tuntia tilapäistä lastenhoitoapua Uudellamaalla.

Haemme kirjanpitäjää

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.  Kirjanpitäjän tehtäviin kuuluu mm. kirjanpito, tilinpäätösten tekeminen, laskutus, veroilmoitukset, palkat ja muut taloushallinnon tehtävät tarpeen mukaan. Kirjanpitäjän tehtävänä on hoitaa itsenäisesti usean paikallisyhdistyksemme taloushallinnon tehtävät kirjanpitoineen, tilinpäätöksineen ja palkanmaksuineen kokonaisuudessaan ja osallistua lisäksi piirimme taloushallinnon tehtäviin. Tehtävä sisältää myös jonkin verran muita hallinnollisia tehtäviä.

Odotamme sinulta taloushallinnon koulutusta tai vastaavaa osaamista. Työ edellyttää sinulta kirjanpidon osaamista ja tilinpäätöstaitoa. Työssä tarvitaan itsenäistä työotetta, numerotarkkuutta, hyviä it-taitoja, taloushallinnon kokonaisuuksien hallintaa.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen ja monipuolisen, MLL:n arvoihin pohjautuvan työn sekä ammattitaitoisen ja sitoutuneen työyhteisön. Tehtävän palkkaus määräytyy sosiaalialan järjestöjen työehtosopimuksen mukaisesti. Liitäthän hakemukseen mukaan palkkatoiveesi. Mahdollisuus myös osa-aikatyöhön.

Arvostamme työyhteisön moninaisuutta ja toivomme hakijoiksi eri sukupuolta olevia, eri-ikäisiä ja erilaisilla taustoilla olevia hakijoita.

Työ alkaa huhti/toukokuussa 2019 tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset ansioluetteloineen pyydetään lähettämään hakulomakkeella täältä  viimeistään 7.4.2019. Tehtävä saatetaan täyttää jo hakuaikana sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa hallintopäällikkö, Mia Heiskanen, mia.heiskanen@mll.fi, 044 709 1234