Tule meille markkinointikoordinaattoriksi

2.2.2019

MLL:n Uudenmaan piiri tarjoaa lapsiperheille arjen tukea sekä merkityksellistä vapaaehtoistoimintaa kaiken ikäisille. Meitä on yhteensä 38 työntekijää, joista 27 työskentelee perhetoiminnan parissa ja 6 Marskin Muksut -myymälässämme. Piiritoimistomme sijaitsee Pasilassa. Lisäksi meillä on perhekeskus Järvenpäässä ja Me-talo Keravalla.

Piirimme jäseninä on 95 MLL:n paikallisyhdistystä, joissa on yhteensä n. 22 000 jäsentä. Vuosittain 900 perhettä saa tukihenkilöidemme apua, ja välitämme perheisiin noin 40 000 tuntia tilapäistä lastenhoitoapua Uudellamaalla.

Haemme markkinointikoordinaattoria

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tehtävänäsi on piirin markkinoinnin ja markkinointiviestinnän suunnittelu ja toteutus. Kehität uusia tapoja tehdä perhekummitoimintamme ja ystäväksi maahanmuuttajaäidille -toimintaamme tunnetuksi, jotta perheet löytävät apua. Tuet vapaaehtoisten rekrytointia markkinointiviestinnän keinoin. Tuotat monipuolista sisältöä someen, nettisivuille ja printtiin: valokuvaat, taitat, teet videoita, kirjoitat tekstejä. Tehtävänäsi on tuloksekkaan markkinoinnin suunnittelu, toteutus ja analysointi.

Edellytämme sinulta soveltuvaa koulutusta, työkokemusta markkinoinnista, digitaalisen viestinnän ja markkinoinnin ymmärrystä ja osaamista, itsenäistä työotetta, kuvankäsittely- ja videoeditointitaitoa. Olet idearikas, markkinointihenkinen ja oma-aloitteinen, osaat innostaa ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen ja monipuolisen, MLL:n arvoihin pohjautuvan työn, mahdollisuuden ideoida ja kehittää viestintäämme sekä sitoutuneen ja hauskan työyhteisön. Tehtävän palkkaus määräytyy sosiaalialan järjestöjen työehtosopimuksen vaativuusryhmä 5 mukaan. Työpiste sijaitsee piiritoimistossamme Pasilassa.

Arvostamme työyhteisön moninaisuutta ja toivomme hakijoiksi eri sukupuolta olevia, eri-ikäisiä ja erilaisilla taustoilla olevia hakijoita.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Pia Metsähuone p. 040 839 1093. Täytä  hakulomake täällä ja liitä mukaan ansioluettelosi sekä työhakemuksesi viimeistään 17.2.2019. Tehtävä saatetaan täyttää jo hakuaikana sopivan henkilön löydyttyä.