MLL:n nuorisotyön kouluttajaksi?

2.10.2018

Kiinnostaako keikkatyö lasten, nuorten ja vanhempien parissa? Onko kouluttajuus sinun juttusi? Kolahtaako työ kouluissa?

Haemme nyt hyviä tyyppejä kouluttamaan Uudenmaan alueen kouluissa. Koulut voivat tilata MLL:sta kouluttajan pitämään tukioppilaiden koulutuksia, teemallisia oppitunteja, vanhempainiltoja sekä opettajien koulutuksia. Oppitunnit ovat pääsääntöisesti päiväaikaan, vanhempainillat ilta-aikaan ja opettajien koulutukset ajoittain myös viikonloppuisin.

Koulutusten teemoina ovat mm. tuki- ja kummioppilastoiminta, mediakasvatus, tunne- ja sosiaaliset taidot, kiusaamisen ehkäiseminen ja ryhmän turvallisuuden tukeminen. Kouluttaja saa valita itselleen sopivat koulutusaiheet.

Toivomme kouluttajilta aiempaa kokemusta lasten tai nuorten parissa toimimisesta, toiminnallisista menetelmistä ja kouluttamisesta. Tehtävä sopii erityisen hyvin esimerkiksi sosiaali-, kasvatus-, tai mediakasvatusalan koulutuksen saaneille tai opiskelijoille. Keikkaluontoisuuden vuoksi, tehtävä sopii erityisen hyvin myös yrittäjälle muun työn lisäksi.


Kouluttajapolku:

MLL:n nuorisotyön kouluttajaksi valmistutaan etenemällä kouluttajapolkua. Pakollisena osuutena on kouluttajien peruskoulutus, joka järjestetään seuraavan kerran huhtikuussa 2019. Koulutustoiminnan voi aloittaa jo ennen peruskoulutuksen käymistä. Kouluttajapolkuun kuuluu myös mm. täydennyskoulutuksia sekä perehdytystuokio MLL:n työntekijän kanssa. Kouluttaja saa käyttöönsä valmiit materiaalit. Koulutuspalkkio on keskimäärin 200 euroa/koulutus.


Innostuitko? Ota yhteyttä, niin sovitaan tapaaminen!


Yhteystiedot: Satu Suomalainen, satu.suomalainen@mll.fi, p. 050 477 9455


Lisätietoja MLL:n koulutustoiminnasta:
www.mll.fi/ammattilaisille/kouluille-ja-oppilaitoksille/
www.mll.fi/ammattilaisille/kouluille-ja-oppilaitoksille/koulutuspalvelut-kouluille-ja-oppilaitoksille/