Haemme kahta isätoiminnan koordinaattoria

20.12.2017

MLL:n Uudenmaan piiri tarjoaa lapsiperheille arjen tukea sekä merkityksellistä vapaaehtoistoimintaa kaiken ikäisille. Meitä on yhteensä 40 työntekijää, joista 23 työskentelee perhetoiminnan parissa ja 12 Marskin Muksut -liikkeissämme. Piiritoimistomme sijaitsee Pasilassa. Lisäksi meillä on perhekeskus Järvenpäässä, me-talo Keravalla ja sivutoimipisteet Vihdissä sekä Porvoossa.

Piirimme jäseninä on 95 MLL:n paikallisyhdistystä, joissa on yhteensä n. 22 000 jäsentä. Vuosittain yli 600 perhettä saa tukihenkilöidemme apua, ja välitämme perheisiin noin 40 000 tuntia tilapäistä lastenhoitoapua Uudellamaalla.

Haemme kahta koordinaattoria isätoimintaan

määräaikaiseen työsuhteeseen STEA-rahoitteiseen hankkeeseen 31.12.2019 asti. Koordinaattoreiden tehtävänä on mm. ohjata monikulttuurisia isäryhmiä, rekrytoida suomea puhuvia miehiä vapaaehtoisiksi, kouluttaa ja ohjata näitä vapaaehtoisia ystäväksi maahanmuuttajaisälle -toiminnassa, käynnistää ja seurata tukisuhteita, tiedottaa ja raportoida toiminnasta sekä tehdä yhteistyötä kuntien ja järjestöjen kanssa.

Toimintaa käynnistetään eri puolilla pääkaupunkiseutua, joten työ edellyttää joustavaa liikkumista koko alueella. Työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä.

Edellytämme sinulta sosiaali-, terveys-, kasvatus- tai yhteiskunta-alan korkeakoulututkintoa, osaamista isyyteen liittyvistä kysymyksistä, kykyä innostaa, hyviä vuorovaikutustaitoja, hyvää suomen kielen taitoa, ajokorttia, paineensietokykyä sekä joustavuutta ja oma-aloitteisuutta. Arvostamme omaa kokemusta vapaaehtoistyöstä, eri kulttuurien tuntemusta, kokemusta kouluttajana tai ryhmänohjaajana toimimisesta sekä muuta kielitaitoa, kuten arabian, venäjän, kurdin, somalin tai farsin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen ja monipuolisen, MLL:n arvoihin pohjatuvan työn sekä ammattitaitoisen ja sitoutuneen työyhteisön. Työpiste sijaitsee Itä-Pasilassa.

Hakemukset ansioluetteloineen pyydetään lähettämään sähköpostitse osoitteella uudenmaan.piiri@mll.fi  (ei isoja liitteitä) viimeistään 16.1.2018. Lisätietoja tehtävästä antaa perhetoiminnan päällikkö Virpi Heinola, p. 044 728 9599