Haemme perhetoiminnan koordinaattoria

19.12.2017

MLL:n Uudenmaan piiri tarjoaa lapsiperheille arjen tukea sekä merkityksellistä vapaaehtoistoimintaa kaiken ikäisille. Meitä on yhteensä 40 työntekijää, joista 23 työskentelee perhetoiminnan parissa ja 12 Marskin Muksut -liikkeissämme. Piiritoimistomme sijaitsee Pasilassa. Lisäksi meillä on perhekeskus Järvenpäässä, me-talo Keravalla ja sivutoimipisteet Vihdissä sekä Porvoossa.

Piirimme jäseninä on 95 MLL:n paikallisyhdistystä, joissa on yhteensä n. 22 000 jäsentä. Vuosittain yli 600 perhettä saa tukihenkilöidemme apua, ja välitämme perheisiin noin 40 000 tuntia tilapäistä lastenhoitoapua Uudellamaalla.

Haemme perhetoiminnan koordinaattoria

määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2018 asti. Perhetoiminnan koordinaattorin tehtävänä on mm. rekrytoida, kouluttaa ja ohjata vapaaehtoisia ystäväksi maahanmuuttajaäidille -toiminnassa sekä perhekummitoiminnassa, käynnistää ja seurata tukisuhteita, tiedottaa ja raportoida toiminnasta sekä tehdä yhteistyötä kuntien ja järjestöjen kanssa.

Toimimme koko Uudenmaan alueella, joten työhön kuuluu joustava liikkuminen koko alueellamme. Nyt haussa olevan koordinaattorin työtehtävät painottuvat tällä hetkellä pääkaupunkiseudulle. Koulutukset ja tilaisuudet ovat usein iltaisin ja viikonloppuisin.

Edellytämme sinulta sosiaali-, terveys-, kasvatus- tai yhteiskunta-alan korkeakoulututkintoa, lapsiperheitä tukevan työn osaamista, kykyä innostaa, hyviä vuorovaikutustaitoja, omaa kokemusta vapaaehtoistyöstä, hyvää suomen kielen taitoa, ajokorttia, paineensietokykyä sekä joustavuutta ja oma-aloitteisuutta. Arvostamme eri kulttuurien tuntemusta, kokemusta kouluttajana tai ryhmänohjaajana toimimisesta sekä muuta kielitaitoa, kuten arabian, venäjän, kurdin, somalin tai farsin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen ja monipuolisen, MLL:n arvoihin pohjatuvan työn sekä ammattitaitoisen ja sitoutuneen työyhteisön. Tehtävän palkkaus määräytyy sosiaalialan järjestöjen työehtosopimuksen vaativuusryhmä 4 mukaan.

Hakemukset ansioluetteloineen pyydetään lähettämään sähköpostitse osoitteella uudenmaan.piiri@mll.fi  (ei isoja liitteitä) viimeistään 11.1.2018. Tehtävä saatetaan täyttää jo hakuaikana sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa perhetoiminnan päällikkö Virpi Heinola, p. 044 728 9599. Puhelinajat: 4.1.2018  klo 14-18, 8.1.2018 klo 14-18 ja 9.1.2018 klo 8-12.